Puro saklama için optimum sıcaklık

64-70°F’lık sıcaklık (18-21°C) ideal sıcaklık olarak görülür. Daha düşük sıcaklıklarda, 54°F (12°C) altında, arzu edilen puro yıllandırma süreci sekteye uğrar. Bu nedenle; soğuk şarap mahzenleri, puro saklama için yalnızca sınırlı ölçüde uygundur. Daha kötü şartlar da yüksek sıcaklıklardır. 75°F (24°C) üzeri sıcaklıklar, böcek istilasına ve puronun çürümesine yol açabilir. Bu sebeple, puro saklama kutusu doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır.

”maksimum puro saklama süresi” kısmına devam et

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 3.9/5 (55)
  • Facebook
  • StumbleUpon
  • Twitter

*